VOLÁN menetrend


A VOLÁN menetrend szerinti helyközi autóbuszjárataival az ország 3145 települése közül - 17 kivételével - valamennyi elérhető. A települések kétharmadánál a lakosok csak a VOLÁN autóbuszjáratainak segítségével juthatnak el a munkahelyekre, iskolákba, valamint intézhetik különféle hivatalos és magáncélú utazásaikat. A kisebb települések gazdasági életében a jó közlekedési kapcsolatoknak elengedhetetlenül fontos infrastruktúra-pótló szerepük van.
A VOLÁN társaságok nemzetközi autóbuszjáratai segítségével az utasok 13 országba juthatnak el, legyen a cél határmenti település, vagy európai nagyváros.
Az önálló helyi autóbuszjáratok 107 településen bonyolítják le a tömegközlekedést, ahol napról-napra több alacsonypadlós, illetve emelőszerkezettel felszerelt busz segíti a mozgáskorlátozottak közlekedését.

Az aktuális országos autóbusz menetrend a következő oldalon érhető el:

Volán menetrend

Link: http://www.menetrendek.hu

Főbb Volán társaságok: Alba, Agria, Bács, Bakony, Balaton, Borsod, Gemenc, Hajdú, Halimbai, Hatvani, Jászkun, Kapos, Kisalföld, Kőrős, Kunság, Mátra, Nógrád, Pannon, Somló, Szabolcs, Tisza, Vasi, Vértes, Zala Volán és a Volánbusz.