Mi az a Citromail?

A CitroMail hazánk egyik legnépszerűbb ingyenes levelezőrendszere. A szolgáltatás 2004 őszén indult, regisztrált felhasználóinak száma mára már megközelíti a 2 milliót.

A Citromail bejelentkezés immár IOS és Android rendszerű mobiltelefonról még kényelmesebben is elérhető. Ezekre a mobilokra külön Citromailes alkalmazás érhető el az App Store-ból, illetve az Android Marketből. Ezen szoftverek megkönnyítik a levelezést a kis képernyős eszközökön és jótékony hatással vannak az adatforgalomra is. Kényelmes menük, lapozható felületek, megfelelő nagyságú gombok segítik az érintőképernyős készülékek használóit a navigációban.

Citromail nyitóoldal

Link: https://www.citromail.hu

Funkciók
  • Minden új CitroMail felhasználó 2 GB-nyi tárterülettel gazdálkodhat. Ha ennél többre lenne szüksége, akkor az "extrák" menüpont alatt ennél többet is rendelhet.
  • Mobil elérés: a mobiltelefonra optimalizált felületek segítségével kényelmesen elérhetjük a szolgáltatást okostelefonunkról is.
  • Más postafiókunk tartalmát kényelmesen lekérhetjük CitroMailes fiókunkba, hogy minden levelünket egy helyen kezelhessük.
  • A rendszerből maximum 3 MB méretű emailt postázhatunk, de postafiókunkban a levélfogadás maximális mérete 5 MB is lehet.
  • Óriáslevél: 3 MB-nál nagyobb (akár 1 GB) méretű csatolmányt is küldhetünk ("Óriás melléklet csatolása"), ekkor a címzettek egy linkről tudják letölteni a nagy méretű csatolmányt (bizonyos időkorláton belül).
  • SPAM-szűrés: a kéretlen leveleket szűri a rendszer, viszont sajnos túl szigorúan működik. Sok hírlevél, közösségi oldal által küldött értesítő, regisztrációt megerősítő email fennakad rajta. Szánjunk időt a számunkra megfelelő szűrési szint beállítására.
  • CitroTicker: ez a háttérben futó kis alkalmazás szabályos időközönként ellenőrzi, hogy érkezett-e új levelünk. Ez esetben a képernyő jobb alsó sarkában felbukkanó üzenettel jelzi azt.