Citromail bejelentkezés


A Citromail bejelentkezés az azonosítónk és a jelszavunk megadásával történik. Belépéskor használhatjuk az IP cím ellenőrzés opciót, ilyenkor a rendszer megjegyzi a számítógépünk IP-címét, ezzel megakadályozza, hogy illetéktelenek hozzáférését a postafiókunkhoz.

A Citromail-ben beállíthatjuk, hogy más postafiókunk tartalmát is kérje le a rendszer a fiókunkba, ezáltal minden levelünket egy helyen kezelhetjük, egyetlen bejelentkezéssel.

A Citromail bejelentkezési oldala

Link: https://www.citromail.hu

A levelező szolgáltatás nagy megbizhatósággal működik, ha ennek ellenére sem tudnánk belépni, akkor a következőkkel próbálkozhatunk:

  • Biztosan helyesen írtuk-e be az email-címünket és a jelszavunkat? Próbálkozzunk újra, ügyeljünk a kis- és nagybetűk közti különbségre (a "Caps Lock" billentyű állapotára) és a billentyűzet nyelvi kiosztására. (Magyar/Angol/Egyéb?)
  • Megfelelően működik a böngésző? Töröljük a sütiket (CTRL+SHIFT+DELETE), indítsuk újra, esetleg próbáljuk meg a bejelentkezést más böngészőből, végső esetben más gépről is.
  • Más weboldal megfelelően betöltődik? Ha nem, lehet hogy hálózati hiba áll fent a szolgáltatónknál, vagy lakásunkban/irodánkban.

Vigyázzunk, hogy csak olyan gépről próbáljunk bejelentkezni az email-fiókunkba, amely minden szempontból biztonságosnak mondható. Egy idegen, ismeretlen munkaállomás többfajta kártékony kódot tartalmazhat jelszavunk megszerzésére.
Saját gépünket is tartsuk karban, frissítsük rendszeresen vírusírtó programunkat!