Freemail bejelentkezés


A Freemail bejelentkezés biztonságos (SSL) autentikációval történik, tehát a belépési adatok titkosított formában jutnak el a levelezőrendszer szervereihez, hogy illetéktelenek ne tudják megszerezni a jelszavunkat.

A Freemail általában nagy megbízhatósággal működik, de ha mégsem tudnánk belépni, a következőkkel próbálkozhatunk:

A Freemail bejelentkezés űrlapja

Link: https://www.freemail.hu

  • Helyesen írtuk-e be az email-címet és a jelszót? Próbálkozzunk ismét a Freemail belépéssel, ügyelve a kis- és nagybetűk különbözőségére, a "Caps Lock" billentyű állapotára, és a billentyűzetünk nyelvi kiosztására. (HU/EN)
  • Megfelelően működik a böngészőnk? Töröljük a sütiket (CTRL+SHIFT+DELETE), indítsuk újra a böngészőnket, vagy próbáljuk meg a bejelentkezést más böngészőből is.
  • Jelszavunkat időközben megváltoztattuk? Vagy más (illetéktelen?) cserélte le? Segítségért válasszuk az "Elfelejtett jelszó" opciót!
Jelszóemlékeztető űrlap

Előfordulhatnak további technikai jellegű hibalehetőségek is, melyek ugyancsak megakadályozhatják a Freemail bejelentkezést.
Ha az oldal be sem jön, előfordulhat, hogy hálózati hiba lépett fel, vagy gond van az internet-kapcsolatunkkal. Ezt legegyszerűbb úgy ellenőrizni, hogy megpróbálunk egy másik nagyobb weboldalt (Pl. index.hu, startlap.com) megnyitni a böngészőnkkel. Ha ezek esetében sem járunk sikerrel, akkor a hiba vagy a mi készülékünkben vagy a szolgáltatónknál lehet. Viszont, ha más oldalak betöltése sikerül, akkor a következőkre gyanakodhatunk:

A hiba vagy a Freemail szervereinél van, és a rendszer hiba vagy karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető. Próbáljuk meg a bejelentkezést később.
Ritka esetben az is előfordulhat, hogy valami blokkol egy bizonyos oldalt. Okozhatja ezt hibás böngésző-bővítmény, túlbuzgó víruskereső, de bizonyos hálózati eszközökben is letilthatóak (rendszergazda?) meghatározott weboldalak.
Ha a fentiek túl bonyolultak, egyszerűen kérdezzük meg egy (másik helyen) internet közelében lévő ismerősünket, hogy neki sikerül-e a Freemail belépés.