Facebook regisztráció


A Facebook regisztráció pár perc alatt elvégezhető, csupán néhány mező kitöltése szükséges. A magyar nyelvű felület eléréséhez lehetséges, hogy a láblécben a "Magyar" linkre kell kattintanunk. A létrehozott Login-nal a FB-on kívül egyre több más, ezt az autentikációt (Facebook Connect) támogató weboldalra is bejelentkezhetünk.

A Facebook regisztrációs űrlapja

Link: http://www.facebook.com

Kitöltendő mezők:
  • Keresztnév, Vezetéknév: ez a név fog megjelenni a profil-oldalunkon, az általunk használt alkalmazásokban, valamint minden olyan helyen, ahol aktivitást mutatunk: Hírek, kommentek, stb.
  • Email címed: Erre az e-mailre küldhet értesítéseket a rendszer. A későbbiekben igényelhetünk majd saját, ...@facebook.com email-címet is.
  • Email újra: Adjuk meg újra az értesítési elektronikus levelezési címünket.
  • Új jelszó: A jelszónak lehetőség szerint minél hosszabb legyen, minél több féle karaktert (kis és nagy, betű és szám) használunk, annál erősebb (nehezebben kitalálható) lesz a jelszavunk.
  • Nemed: Adjuk meg bátran nemünket, ezt a beállításoknál később akár el is titkolhatjuk mások elől.
  • Születésnap: Hivatalosan a korhatáros tartalmak és hirdetések miatt kell megadnunk, de jól jön, ha ez automatikusan emlékeztet másokat majd a születésnapunkra.
  • A Facebookon nem csak magánszemély regisztrálhat, létrehozhatjuk bemutatkozó oldalunkat vállalkozásunknak, promótálni kívánt termékünknek vagy akár klubot is alapíthatunk. Minél több felhasználót gyűjtönk magunk köré, annál jobban tudjuk kamatoztatni a világ legnagyobb közösségi oldalának előnyeit. Egy idő után nem lesz szükség körülményes körlevelek küldésére, elég ha a publikálásra szánt információt megjelenítjük a "Fal"-unkon.

    Fontos! A közösségi oldalon csak 13 éves kortól lehet regisztrálni. A Facebook szabályzata szigorúan tiltja az ennél fiatalabb személy adatainak megosztását a portálon, továbbá konkrét ajánlásokat tartalmaz a szülők részére tinédzser korú gyermekeik profiljának megfelelő beállítására.