Facebook mobilra


A Facebook mobilra írt alkalmazása már szinte minden ismert mobil platformra elérhető az iPhone-tól kezdve, az Androidon át egészen az idejét múlt Symbian rendszerig. Ez a szoftver rendszerint már alapesetben a mobilunkra vannak telepítve, mivel ez az egyik legnépszerűbb alkalmazás és több mobilszolgáltató díjcsomagot is kínál kedvező Facebook eléréssel.

Facebook mobil alkalmazás

Link: http://hu-hu.facebook.com/mobile/

A szoftver kezeli a legfőbb közösségi funkciót, ezek például: ismerősök eseményeinek olvasása, saját bejegyzés írása, képek tallózása, kommentelés, like-olás, keresés, ismerősök kezelése. Az alkalmazás nem tartalmaz reklámot és a webes megjelenéshez képest gyorsabb használatot ígér, viszont bizonyos összetettebb funkciók és részletesebb beállítási lehetőségek itt nem érhetőek el.

A Facebook chat és már levelezési funkcióinak kezeléséhez egy másik, további mobil alkalmazás, a Facebook Messenger telepítésére is szükség van. A bejelentkezési adatokat elég egyszer megadni, mert meg tudjuk azt jegyeztetni az alkalmazással. A szoftvert a háttérben is futtathatjuk, minden fontos eseményről a szokásos jelzéssel fog minket értesíteni.