Facebook bejelentkezés


A Facebook bejelentkezés hétköznapi esetben nem okozhat problémát, de néha előfordulhat, hogy nem járunk sikerrel. Ekkor a következő esetek egyike állhat fenn:

A bejelentkező oldal nem töltődik be.
  • 1. Lehetséges, hogy a Facebook belépés karbantartás vagy más hálózati hiba miatt nem elérhető. Nézzük meg, hogy más külföldi oldal betöltődik-e!
  • 2. Ha csak munkahelyünkről sikertelen az oldal betöltése, akkor lehetséges, hogy a munkáltató tiltólistára helyezte az oldalt. A munkáltatók egy része tiltja a dolgozóknak a közösségi oldalak és online játékok elérését munkaidőben. Otthon is ellenőrizzük le az oldal elérhetőségét.
A Facebook bejelentkezés képernyője

Link: http://www.facebook.com


Az oldal betöltődik, de a bejelentkezés nem jár sikerrel:
  • 1. Lehet, hogy a böngészőnk nem működik megfelelően. Töröljük a sütiket (CTRL+SHIFT+DELETE), indítsuk újra a böngészőt, vagy próbáljuk meg a bejelentkezést más böngészőből.
  • 2. Ellenőrizzük, hogy a beírt email-címünket adtuk-e meg a regisztrációkor. (Lehet, hogy a beírt címet egy másik portálon használjuk és ide egy másik emailünk szükséges.)
  • 3. Helyesen írtuk be az e-mailcímet és a jelszót? Próbálkozzunk újból, ügyelve a kis- és nagybetűk közötti különbségre, a Caps Lock billentyű állapotára, esetleg a billentyűzetünk nyelvi kiosztására.
  • 4. Jelszavunkat időközben lecseréltük, vagy más (illetéktelen személy vagy vírus) változtatta meg. Válasszuk az "Elfelejtett jelszó" opciót, majd a procedúra végeztével próbáljunk meg belépést!
Facebook bejelentkezés hiba - hibás jelszó
FB bejelentkezési hibaüzenet

A Facebook bejelentkezés sikeres volt, de oldal nem működik megfelelően:

A FB megfelelő működéséhez elengedhetetlen, hogy böngészőnkben be legyen kapcsolva a JavaScript futtatása, illetve főként az online játékok igénylik az Adobe Flash Plugin jelenlétét. A JavaScriptet a böngészőnk Beállítások fülén engedélyezhetjük, a Flash legfrissebb verziója pedig letölthető az Adobe.com oldaláról.