Torrent letöltése


Külföldi és magyar torrentek letöltése, DivX és HD filmek feliratos vagy szinkronos formában, a legújabb zenei albumok és legfrissebb játékok is elérhetőek mindenki számára az Interneten, csak tudni kell, hol keressük ezeket.

Torrent keresése

Rákereshetünk a Google-ban, vagy nyílt torrent-keresőn a letölteni kívánt tartalom nevére. Jó eséllyel találatot kapunk ugyan, de a nem minőségi oldalakról letöltött torrent fájlok általában lassan letölthető tartalmakra mutatnak, sokszor a teljesség igénye nélkül készülnek és előfordulhat az is, hogy vírust, vagy más kártékony kódot tartalmaznak.

Torrentek letöltése a klienssel

Vagy regisztrálhatunk egy meghívót nem igénylő torrent oldalra, vagy ismerősünk által nyerhetünk meghívást egy meghívásos rendszerű portálra. Ebben az esetben lényegesen gyorsabb sebességre, minőségi, rendezett tartalomra számíthatunk, amit mind a portál üzemeltetői, mind az oldal közössége igyekszenek fenntartani.

Film torrentek letöltése

A film torrentek többféle kódolásban és minőségben érhetőek el. A minőség a moziban felvett kamerás verzióktól (CAM, TS) indul, ezt követik az R5, WORKPRINT és SCREENER verziók, majd a DVDrip és a DVD verzió után a HD 720p és 1080p BluRay anyagok zárják a sort. A hangsáv is lehet eredeti (angol) vagy szinkronizált, mozis, sztereó, 5.1, DTS, esetleg több választható hangsáv is van egyszerre. Jól gondoljuk meg, melyiket töltjük le. Kárba veszett időtől, értékes helytől és csalódástól kímélhetjük meg magunkat.

Játék torrent letöltése

A játékok esetében megkülönböztetünk RIP és teljes (ISO) verziókat. Míg a RIP-ek bizonyos videó vagy hanganyagokat tömörítve vagy csonkolva tartalmaznak, addig az ISO verziók pontosan azt a CD/DVD képfájlt tartalmazzák, amit egy biztonsági mentés alkalmával készítenénk saját példányunkról. Többnyire mindkét verzió életre keltéséhez elengedhetetlen a torrent .nfo -jában leírtak pontos elvégzése.

Zenei albumok letöltése

A zenei albumok és egyéb anyagok általában letölthetők hagyományos MP3 formátumban, de egyre inkább elérhetőek a jobb minőségű AC3, MP4 és a veszteségmentes (Lossless) FLAC formátumokban is.