Mi az a MyVIP?

A MyVip egy barátok, ismerősök összekapcsolásán alapuló közösségi oldal, amelyen tagságuk esetén megtalálhatóak a mostani vagy a régi ismerősök, rokonok, osztálytársak. Az oldal 2006 tavaszán indult (ekkor már javában állt az iWiW), erőteljes növekedésnek indult és tagjainak száma 2010. végére megközelítette a 3 millió főt, de a Facebook térhódításával mára már aktív tagjainak jelentős részét elveszítette.

MyVIP kezdőlap

Link: http://myvip.com

A MyVIP belépés után lehetőséget nyújt ismerőseink felkeresésére, üzenetek küldésére vagy éppen megismerkedhetünk a közösségi oldal más, hasonló érdeklődésű felhasználóival, sőt társat is találhatunk a virtuális közösségben.

A "részletes keresés" segítségével rákereshetünk iskolára, foglalkozásra, lakóhelyre és sok más apróságra is. Ezért jó, ha Te is minél több adatot adsz meg magadról, mert így Te is könnyebben megtalálható leszel mások által.

A portálon lehetőség van fényképeink, zenéink vagy videóink adatlapunkon történő megosztására is, de faliújság és klubalapítási lehetősége is van az azonos érdeklődésű felhasználóknak. Az ezek által begyűjtött információk különböző szűrők segítségével szabályozhatóak, testreszabhatóak.