iWiW társkeresők


Az iWiWnek 2009 óta lehetnek külső fejlesztő által készített kisalkalmazásai is. Ezek többnyire játékok, szórakoztató, önismereti vagy éppen társkereső alkalmazások. Utóbbi kategóriából a legnépszerűbbek:

RandiVonal
Sok száz ismerősöd van az iwiw-en, de nincs köztük az Igazi? Vedd kezedbe szerelmi életed! Lépj be a Randivonalra és randevúzz már ma! Több mint EGYMILLIÓ-an vannak azok, akik bennünket választottak!

Népszerű társkeresők az iWiW-en

Páratlan
Találd meg Te is a párod a Páratlan társkeresővel! Ez a társkereső neked készült. Keress a több ezer társkereső között életkor, lakhely, nem, súly és magasság szerint. Chatelj a többi társkeresővel.

Csajok és pasik
A Csajok és Pasik a legnagyszerűbb útja, hogy kiderítsd valóban a magyar lányok a legszebbek-e Európában, vagy hogy a magyar fiúk a legcukibbak-e széles e határban! Nézegess fotókat, pontozd, akit szeretnél, és ha valaki nagyon megtetszik, akár meg is mondhatod neki, vagy csempészhetsz virtuális jégkockát is a pólójába. Gyere, nézz szét, csibészkedj, vagy akár flörtölj kedvedre!

Az alkalmazások elérhetőek regisztrált felhasználóknak az iWiW alkalmazások menüponja alatt, vagy külön-külön az egyes oldalak egyéni webhelyein keresztül is.