Stereo FM (Rise FM)


Már Iphone, Ipad, Ipod Touch és egyes* Android rendszerű készülékeken is hallgathatók a rádiók (ingyen, külön alkalmazás telepítése nélkül)!

Rádióhallgatás alatt egy másik böngésző-fülön vagy ablakban tovább tudunk netezni, vagy egyéb alkalmazást futtatni...
Előfordulhat, hogy az élő adás lejátszása szaggatottá válik: ekkor vagy az aktuális rádióadást közvetítő szer-
ver lesz túlterhelt vagy számítógépünk egyéb letöltéseit kell korlátoznunk a folyamatosság érdekében.

A Stereo FM (Rise FM) rádió 2008 nyarán indult el, az akkor még csak a Balaton környékén fogható kis helyi rádióként a fiatal korosztályt célozta meg számukra kedvelt zenékkel és igényes műsorral. Egy időre Budapesten is megszólalt a rádió, azonban jogi problémák miatt ott jelenleg mégsem érhető el.

Elérhetőségek

Stúdió: +36-20-202-1989
Sms: +36-20-202-1989
Cím: Stereo FM
1134. Budapest, Róbert Károly krt. 54-58.
E-mail: [email protected]

A Stereo FM műsorai:
  • Morning Light: a RiseFM reggeli műsora felvezeti és beindítja a napot, reggel 6-tól egészen 11-ig Timo-val. Zene a javából...
  • Daylight Extra: 11-től Davis pörgeti a fellelhető legjobb klubslágereket. Igazi TOP 30 a legjobb zenékből, minden napra, 2 teljes órán keresztül.
  • Kívánságműsor:15-19-ig Mák Kata várja a hallgatók hívásait a RiseFM-en. Nemcsak a kedvenc zenék jutnak el a közönséghez, hanem a hozzájuk társított személyes üzenetek is.
    A RiseFM kívánságműsor hívható és sms száma: 06-20-202-1989
  • NiteRise: a NiteRise a RiseFM egyfajta zenei zászlóshajója Iller Bálint műsorvezetésével 19-03-ig. A műsorban az elektronikus zene legismertebb külföldi DJ.-i jelentkeznek hétről-hétre a legfrissebb mixeikkel egy egészen rendhagyó műsorvezetés keretében. Hétfőnként Roberto, keddenként Nikola, szerdánként Davis, míg csütörtök Andró áll a mikrofon elé.
  • Chill Out: 03-06h-ig Mr. Fish egy igazi afterparty mix-műsorral várja a hallgatókat. Mr. Fish megszállottja a vokális-dallamos house zenéknek, valamint ő a stílus egyik magyarországi képviselője.
  • Daylight Weekend: szombaton és vasárnap 12-19h-ig Timo-é a mikrofon, tájékoztat a kulturális és szórakoztató rendezvényekről, a sport adta lehetőségekről, film-ajánlókkal jelentkezik vagy éppen a passzív pihenést segíti elő a legjobb Rise FM online slágerek társaságában!