Facebook bejelentkezés több néven egyszerre


Előfordulhat, hogy a Facebook bejelentkezés során észrevesszük, hogy egy másik családtag vagy munkatárs már be van jelentkezve az oldalra. Normál esetben előbb kilépnénk vele, de ezúttal nem szeretnénk, hogy ő is a ki-ba lépéssel vesződjön utánunk. Mit lehet tenni ilyenkor?

Facebook bejelentkezés több néven
Link: http://www.facebook.com/

Ha több néven egyszerre, egyidőben szeretnénk a Facebookba bejelentkezni, a következőket tehetjük:

Használjunk több (más-más) böngészőt minden bejelentkezéshez.

Windows esetén a következő népszerű böngészőkből válogathatunk: Internet Explorer (IE), FireFox (FF), Chrome, Opera, Safari.
Minden böngésző a saját sütijeiben (cookies) tárolja a Facebook bejelentkezés azonosítóját. Ha több külön böngészőt használunk, több külön bejelentkezést tudunk kezelni. (Pl. Haszálja Anyu a megszokott Internet Explorer-t, mert azt már ismeri. A gyerek már használt FF-t is a suliban, legyen az az övé. Apu meg egyébként is a Chrome-ra esküszik.)

Egy böngészőt akarok használni több bejelentkezéshez.

Jelen böngészők többsége már rendelkezik In-Private funkcióval, mely azt jelenti, hogy az ebben az üzemmódban elindított oldalak külön, védett környezetben futnak. Nem használják az eddig eltárolt normál sütiket és nem naplózzák a megjelenített oldalakat sem.
Ha tehát valaki már be van lépve a FB oldalra, egy másik fülön aktiváljuk az In-Private (védett) módot a böngésző menüjéből, vagy a CTRL+SHIFT+P (Chrome esetén: CTRL+SHIFT+N) billentyű-kombinációval és ezen a fülön egy másik Facebook bejelentkezést tudunk végezni anélkül, hogy a másik felhasználót ki kellene léptetnünk az oldalról.